Den 14:e oktober klockan 13-14 anordnar Cybersecurity Academy en öppen digital föreläsning om cybersäkerhet i samband med Digitalidag.  Föreläsningen är kostnadsfri och är anpassad för högstadie- och gymnasienivå.

Deltagarna får under en interaktiv timma lära sig hur man skapar säkra lösenord och skyddar sina uppgifter på internet, om cookies och phishing med mera!  

computer-1185626_1920

Föreläsningen syftar till att skapa säkrare vanor på internet och väcka intresse för teknik och IT.  IT-experter som dagligen jobbar med IT- och säkerhetsfrågor håller i en interaktiv onlineföreläsning full av matnyttig information och praktiska tips. Lär dig mer om vilka digitala spår vi lämnar efter oss, hur du kan skapa säkra lösenord eller varför du bör skydda din identitet online.

Föreläsningen är kostnadsfri och är öppen för alla. Innehållet är anpassat efter högstadie- och gymnasienivå så anmäl gärna din klass idag! 

Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Under en dag varje år görs en  gemensam kraftsamling för att inspirera alla människor till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

 

     Anmäl dig här      Länk till eventet 

Linje

Relaterade nyheter

classroom-2093744_1280 (1)
Nyheter
8 april, 2024

”Så kan företag bidra till barns säkerhet på nätet”

mia-lie.nylund
Cybersecurity Academy berättar om vikten av kunskap om cybersäkerhet och hur partnerföretag kan göra v...
Introduction
Nyheter
24 november, 2023

Digital fortbildning för lärare om cybersäkerhet!

mia-lie.nylund
Nu lanseras en digital fortbildning för lärare som vill lära sig med om cybersäkerhet och hur de själv...