På höstlovet (vecka 44) arrangerar vi en lovskola för dig som vill lära dig mer om cybersäkerhet. Under lovskolan kommer vi att lära oss om allt från kryptering och programmering till IT-attacker och cyberförsvar. Som deltagare får du lära dig om hur du kan skydda dina uppgifter online, skapa säkra lösenord, programmering och hur företag arbetar med cyberförsvar. Du får träffa experter inom IT-säkerhetsbranschen och inspiration utlovas. 

 

Lovskolan är uppdelad i en grundläggande del (mån - ons) och en avancerad del (ons - fre). Den första halvan passar dig som inte har några förkunskaper inom ämnet, och den senare passar dig som redan kan ett och annat om IT och säkerhet. Om du deltog i lovskolan förra året rekommenderar vi dig att välja den mer avancerade delen. Det går självklart bra att anmäla sig till båda och delta i hela lovskolan, den grundläggande delen ger dig förkunskaper som krävs för att delta i den mer avancerade halvan. Om du deltar under hela veckan blir lovskolan fem dagar lång. Alla som deltar i lovskolan får en goodiebag hemskickad efteråt.Här kan du se det preliminära schemat. 

cyber-security-2765707_1920 (2)

Anmäl dig här

Anmälan stänger den 02/10 och du får besked senast den 5/10 om du har fått en plats. Du kommer då att behöva bekräfta att du vill behålla platsen. Observera att anmälan måste göras av en målsman.

Undrar du något?

Kika på listan med ofta ställda frågor eller kontakta oss.

Linje

Relaterade nyheter

istockphoto-1396284932-612×612
Nyheter
31 augusti, 2023

Nätverk för unga lanseras i höst

mia-lie.nylund
Cybersecurity Academy lanserar under hösten ett nätverk för unga med ett brett perspektiv på it-säkerh...
Barn i klassrum som löser en uppgift
Nyheter
25 maj, 2023

Artikel i IT-pedagogen om initiativet

mia-lie.nylund
"IT-säkerhet är absolut inte bara för ämnet teknik" är öppningen för IT-pedagogens artikel om initiat...