På höstlovet (vecka 44) arrangerar vi en lovskola för dig som vill lära dig mer om cybersäkerhet. Under lovskolan kommer vi att lära oss om allt från kryptering och programmering till IT-attacker och cyberförsvar. Som deltagare får du lära dig om hur du kan skydda dina uppgifter online, skapa säkra lösenord, programmering och hur företag arbetar med cyberförsvar. Du får träffa experter inom IT-säkerhetsbranschen och inspiration utlovas. 

 

Lovskolan är uppdelad i en grundläggande del (mån - ons) och en avancerad del (ons - fre). Den första halvan passar dig som inte har några förkunskaper inom ämnet, och den senare passar dig som redan kan ett och annat om IT och säkerhet. Om du deltog i lovskolan förra året rekommenderar vi dig att välja den mer avancerade delen. Det går självklart bra att anmäla sig till båda och delta i hela lovskolan, den grundläggande delen ger dig förkunskaper som krävs för att delta i den mer avancerade halvan. Om du deltar under hela veckan blir lovskolan fem dagar lång. Alla som deltar i lovskolan får en goodiebag hemskickad efteråt.Här kan du se det preliminära schemat. 

cyber-security-2765707_1920 (2)

Anmäl dig här

Anmälan stänger den 02/10 och du får besked senast den 5/10 om du har fått en plats. Du kommer då att behöva bekräfta att du vill behålla platsen. Observera att anmälan måste göras av en målsman.

Undrar du något?

Kika på listan med ofta ställda frågor eller kontakta oss.

Linje

Relaterade nyheter

Introduction
Nyheter
24 november, 2023

Digital fortbildning för lärare om cybersäkerhet!

mia-lie.nylund
Nu lanseras en digital fortbildning för lärare som vill lära sig med om cybersäkerhet och hur de själv...
Stadium_logo_Black
Nyheter
6 oktober, 2023

Stadium

mia-lie.nylund
Vi är glada och stolta att välkomna Stadium som ny partner i initiativet Cybersecurity Academy! Stadiu...