På höstlovet (vecka 44) arrangerar vi en lovskola för dig som vill lära dig mer om cybersäkerhet. Under lovskolan kommer vi att lära oss om allt från kryptering och programmering till IT-attacker och cyberförsvar. Som deltagare får du lära dig om hur du kan skydda dina uppgifter online, skapa säkra lösenord, programmering och hur företag arbetar med cyberförsvar. Du får träffa experter inom IT-säkerhetsbranschen och inspiration utlovas. 

 

Lovskolan är uppdelad i en grundläggande del (mån - ons) och en avancerad del (ons - fre). Den första halvan passar dig som inte har några förkunskaper inom ämnet, och den senare passar dig som redan kan ett och annat om IT och säkerhet. Om du deltog i lovskolan förra året rekommenderar vi dig att välja den mer avancerade delen. Det går självklart bra att anmäla sig till båda och delta i hela lovskolan, den grundläggande delen ger dig förkunskaper som krävs för att delta i den mer avancerade halvan. Om du deltar under hela veckan blir lovskolan fem dagar lång. Alla som deltar i lovskolan får en goodiebag hemskickad efteråt.Här kan du se det preliminära schemat. 

cyber-security-2765707_1920 (2)

Anmäl dig här

Anmälan stänger den 02/10 och du får besked senast den 5/10 om du har fått en plats. Du kommer då att behöva bekräfta att du vill behålla platsen. Observera att anmälan måste göras av en målsman.

Undrar du något?

Kika på listan med ofta ställda frågor eller kontakta oss.

Linje

Relaterade nyheter

Aktuellt
30 januari, 2023

Föreläsningar på engelska

mia-lie.nylund
Nu kan du boka en föreläsning tillsammans med en IT-expert även på engelska. 
lågstadie mat bild
Aktuellt
Nyheter
17 januari, 2023

Äntligen lågstadiematerial!

mia-lie.nylund
Nu lanserar Cybersecurity Academy ett nytt undervisningsmaterial för lågstadiet. Materialet består av...