computer-1591018_1920 (1)

Vill du bli expert inom cybersäkerhet?

Möjligheter att utvecklas inom
cybersäkerhet - för alla 

Cybersecurity Academy skapar förutsättningar för att du som som är intresserad av IT och teknik ska kunna utforska ditt intresse och utveckla dina kunskaper inom cybersäkerhet. Vi arrangerar lovskolor och workshops både för dig som precis börjat lära dig och för dig som redan kan en hel del om IT och säkerhet - alltid helt kostnadsfritt för dig som deltar.

education-5600987_1920

Lovskola i cybersäkerhet

På höstlovet (vecka 44) arrangerar vi en lovskola för dig som vill lära dig mer om cybersäkerhet. Under lovskolan kommer vi att lära oss mer om allt från programmering och kryptering till IT-attacker och cyberförsvar. Som deltagare får du lära dig mer om hur du kan skydda dina uppgifter online, skapa säkra lösenord och undvika bedrägerier. Du får också träffa personer som arbetar inom IT-säkerhetsbranschen - som white-hat hackare eller som IT-expert. Du kan delta i lovskolan oavsett om du inte har några förkunskaper alls eller om du redan lärt dig en hel del.

Läs mer om lovskolan

Deltagare lovskolan 2021

" Innan lovskolan ville jag bli film-redigerare, men nu, tack vare lovskolan så vill jag bli datasäkerhetsexpert - white hat hackare "

Deltagare lovskolan 2021

" Har lärt mig mycket mer och fått upp ögonen för mer än bara programmering "

  

skillsbuild students

Lär dig mer om cybersäkerhet online på Skillsbuild

Filmer om cybersäkerhet för dig som vill lära sig mer

Övningar och handfasta tips om IT-säkerhet

På IBMs plattform Skillsbuild kan du lära dig om cybersäkerhet, AI, karriärsmöjligheter och mycket annat. Ta del av filmer och övningar och samla certifikat för dina nya kunskaper. Läs mer om Skillsbuild och hur du kommer igång!

Läs mer

Linje