Nu kan du boka en föreläsning tillsammans med en IT-expert även på engelska. 

annons ledarskap

Föreläsning på engelska om cybersäkerhet

Cybersecurity Academy erbjuder kostnadsfria föreläsningar tillsammans med en IT-expert, nu även på engelska. Våra engagerade engelskspråkiga föreläsare arbetar dagligen med IT och säkerhetsfrågor. 

Under föreläsningen får eleverna lära sig om vilka risker som finns online, såväl som hur de kan skydda sina uppgifter på internet. Syftet med föreläsningen är att skapa säkrare vanor online och en större säkerhetsmedvetenhet. Vår förhoppning är också att väcka nyfikenhet för IT och teknik-ämnet. 

Bild på whiteboard

Från mellanstadiet till gymnasiet

Innehållet i föreläsningarna anpassas för olika årskurser och finns i fyra versioner: en för mellanstadiet, en för högstadiet, en för gymnasiet med samhällsinriktning och en med teknikinrikning. Alla årskurser får lära sig skapa säkra lösenord och om digitala spår. I de högre årskurserna får eleverna reflektera över cybersäkerhet på samhällsnivå eller lära sig mer tekniskt avancerade detaljer. Har du önskemål om särskilda anpassningar för din klass går det bra att kontakta oss, så diskuterar vi det tillsammans. 

Boka en föreläsning

Vill du veta mer eller boka en kostnadsfri föreläsning? Du kan läsa mer och fylla i vårt intresseformulär som finns på vår sida för föreläsningar. Har du andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss

Linje

Relaterade nyheter

classroom-2093744_1280 (1)
Nyheter
8 april, 2024

”Så kan företag bidra till barns säkerhet på nätet”

mia-lie.nylund
Cybersecurity Academy berättar om vikten av kunskap om cybersäkerhet och hur partnerföretag kan göra v...
Introduction
Nyheter
24 november, 2023

Digital fortbildning för lärare om cybersäkerhet!

mia-lie.nylund
Nu lanseras en digital fortbildning för lärare som vill lära sig med om cybersäkerhet och hur de själv...